Contact | Route
   
 
 
Bedrijf
 

Het adres voor Constructie-, machinewerk en apparatenbouw in staal, RVS, aluminium en kunststoffen.

Constructiebedrijf en machinefabriek van Vugt is een breed opererend bedrijf dat een ruime klantenkring heeft opgebouwd en in meerdere sectoren actief is.

Belangrijk is dat wij beschikken over een machinepark dat aan de wensen van onze klanten voldoet, maar nog belangrijker is het beschikken over vakbekwame medewerkers die alle gangbare technieken in huis hebben en beheersen. Door het samenspel van machine en mens, een representatieve uitstraling, klantgerichtheid en kwaliteit hebben wij een klantenkring opgebouwd die bestaat uit gerenommeerde bedrijven waar we trots op zijn.

In ons bedrijf is men op de hoogte van de laatste, moderne lastechnieken. Wij maken voornamelijk gebruik van MIG/MAG- en TIG lasprosessen. Voor het maken van onderdelen en of producten uit plaatmateriaal maken wij veel gebruik van gelaserd voorbewerkt materiaal. Wij zijn in het bezit van diverse plaatbewerkingsmachines. Kanten, knippen en walsen behoren tot de mogelijkheden.

Voor klein en middelgroot verspanend werk bent u bij ons aan het juiste adres. Hiervoor beschikken wij over een machinewerkplaats die uitgerust is met 2 draaibanken, 1 CNC draaibank, freesbank, CNC freesbank, kotterbank, radiaalboormachine, kolomboormachines, tapmachine en brootsinstallatie. Deze machinewerkplaats dient tevens als ondersteuning voor onze constructie- en apparatenbouwactiviteiten.

 

Constructiebedrijf van Vugt | Dokweg 2 | 4511 PW Breskens | tel. 0117 - 38 14 26 | mail@vanvugt.nl | Privacy statement

© IBC Communicatie 2018